ХандбалЦСКАДа спасим хандбалния ЦСКА

Хандбалният ЦСКА започна дарителска кампания, последен шанс за оцеляване. ЦСКА е най-успешният хандбален клуб в България с 10 титли на страната при мъжете и 12 при жените. Отделно “червените” имат във витрината си 10 Купи на България за мъже и 8 за жени.

Състезателите на ЦСКА дълги години са били и гръбнака на националните ни отбори. През годините в редиците на ЦСКА дори е имало повече национали, отколкото са титулярните състезатели.

За съжаление, в последните години ХК ЦСКА изживява финансова криза, а заради натрупаните задължения няма право да кандидатства по проекти и програми. Приходи от спонсорство и дарения няма от години. Наясно сме, че финансовата ситуация в страната е меко казано сложна, заради която и клубът е на своя предел. Така в ход на отчаяние ръководството стартира дарителска кампания.

Санитарният минимум от 30 000 лв. е необходими за ремонт на покрива на залата, погасяване на част от дълговете към Министерството на спорта и привличане на нови групи деца в клуба.

Към момента ХК ЦСКА има действащи отбори само в три възрастови групи при юношите. Договор с клуба имат двама треньори, които не получават заплата от месеци. ЦСКА няма представителни отбори в мъжкия и женския профил, както и отбори подрастващи в женския профил.

Ръководството на ЦСКА има подготвен оздравителен план, който може да бъде задействан едва след драстично намаляване на задълженията. С надежда поглеждаме към бъдещето, в което хандбалният ЦСКА отново ще бъде на върха. Връщайки старата си слава на хегемон, както при мъжете, така и при жените.

Скъпи приятели, нуждаем се от вашата помощ!

ПОМОГНЕТЕ НА ХК ЦСКА ТУК

 

Голямо Благодаря, от Ръководството на ХК ЦСКА

 

Хандбален Клуб ЦСКА

logoSmall

Основан през 1962 година, ЦСКА е най-успешният хандбален клуб в България с 10 титли на страната при мъжете и 12 при жените, 10 пъти носител на купата на България за мъже и 8 пъти за жени.


Notice: Undefined index: username in /home/korrect8/public_html/cska-handball.bg/wp-content/plugins/bold-page-builder/widgets/bb_instagram/init.php on line 36